Camping Lago Maggiore

Camping Village Conca d´Oro

Camping Village Conca d’Oro ligt op 800 meter afstand van het grote Italiaanse meer Lago Maggiore. Camping Village Conca d’Oro  beschikt over verschillende mogelijkheden om te sporten, heeft een zwembad, gezellig bar en een animatieteam. Camping Village Conca d’Oro is een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen.

Camping Village Conca d´Oro – voorzieningen

De familiecamping beschikt namelijk over verschillende faciliteiten en mogelijkheden om te sporten. De camping heeft een mooi zwembad en een gezellige bar.Voor de kinderen is er een mooie speeltuin en als u 800 meter loopt kunt u genieten van een heerlijk strand. Hier u kunt ontspannen op uw handdoekje of samen met uw kind een zandkasteel bouwen. Om u van extra luxe te voorzien kunt u gebruik maken van het WIFI-netwerk van de camping. Om eens lekker te eten kunt u gebruik maken van de broodjesservice van Camping Village Conca d’Oro. Zodat u zo min mogelijk zelf hoeft te doen, op uw vakantie. Het animatieteam van de camping zorgt wekelijks voor het vermaak van uw kinderen.

Camping Village Conca d´Oro – omgeving

Vanaf  Camping Village Conca d’Oro kunt u makkelijk rondreizen maken om het meer Lago Maggiore. Ook kunt u bezoeken brengen aan Stresa of Baveno. In die laatste plaats (Baveno) vindt u ook een adventurepark. Een leuk dagje weg met de kinderen! Stresa is een authentiek Italiaans plaatsje met nauwe steegjes en kleine restaurantjes. Ideaal om even een middag een terras te pakken.

Camping Village Conca d´Oro – verblijf

De stacaravans zijn geschikt voor vier volwassenen en één kind. Bij uw stacaravan kunt gezellig barbecuen, heeft u een zithoek met tv, een grote open keuken, een privéterras met meubilair en een privéparkeerplaats. Op aanvraag kunt u genieten van een kinderpakket waarbij een stoel, een bedje en een badje krijgt.

De stacaravans van Camping Village Conca d’Ora kunt u hier onder boeken.

Comments

comments

CampiCamping Village Conca d´Orong Village Conca d´Oro