Camping Lago Maggiore

Camping Valle Romantica

Camping Valle Romantica is een echte familiecamping en heeft een hoop te bieden. De camping is gelegen aan een rivier in een prachtige groene vallei met een privé kiezelstrand. Nabij de camping ligt het meer Lago Mergozzo en het  meer Lago Maggiore. Genoeg wateractiviteiten dus! Verderop ligt het kleine plaatsje Cannobio. Elke zondag is er een lokale markt in het plaatsje Cannobio. En Zwitserland ligt slechts op vier kilometer afstand. U heeft dus elke dag genoeg keuze.

Camping Valle Romantica- voorzieningen

Op Camping Valle Romantica zijn er de volgende faciliteiten:

  • Supermarktje met basisvoorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembaden
  • Speeltuin, tafeltennis en (beach)volleybalveld
  • Toegang tot een privé kiezelstrand

Camping Valle Romantica – omgeving

De naam van de camping (Camping Valle Romantica) is niet zomaar gekozen. De naam ‘Romantica’ (romantisch) is te danken aan de prachtige omgeving, deze was oorspronkelijk omringd met Botanische tuinen. Dit groene wonder is vandaag nog steeds zichtbaar. In de omgeving is genoeg te doen, zoals mini-golf, tennis en beachvolleybal. Maar ook op het water zijn er genoeg activiteiten.

U kunt nabij Camping Valle Romantica ook samen fietsen huren en een mooie tocht door het gebied maken. De vallei is een goed fietsgebied en heeft genoeg fietsroutes. Ook kunt u paardrijden, wildwatervaren, badmintonnen of gezellig met het hele gezin een zeilbootje huren en het Lago Maggiore of het Lago Mergozzo op gaan. Voor een dagtripje kunt u naar de plaatsen Traffiume of Fonte Carlina. Bij die plaatsen kunt u winkelen en uiteten.

Camping Valle Romantica – verblijf

Familiecamping Valle Romantica verhuurt stacaravans gesitueerd aan één van de oudere huizen van de omgeving. De stacaravans variëren in het aantal slaapplekken. De stacaravans hebben alles wat u nodig heeft: twee slaapkamers, keuken en een badkamer en is verder voorzien van andere luxe gemakken.

Boek nu Camping Valle Romantica voor een vakantie met het hele gezin!

Comments

comments