Camping Lago Maggiore

Camping Solcio

Camping Solcio is dé camping voor de echte natuurliefhebber. Camping Solcio ligt aan het één na grootste meer in Italië, Lago Maggiore. De kleinschalige camping beschikt over een privéstrand waardoor u kunt genieten van de rust. Op Camping Solcio zijn volop activiteiten voor uw vermaak en dat van uw kind(eren).

Camping Solcio – voorzieningen

Op Camping Solcio kunt u volop gebruik maken van de bar, het restaurant en de pizzeria. Voor het geval dat u even geen zin heeft om te koken.  Voor uw vermaak en dat van uw kind(eren) zijn er verschillende activiteiten op de camping. Er  is ook de mogelijkheid tot biljarten. Elke dag is er een animatieteam aanwezig die de miniclub (5-12 jaar) en de tienerclub (12-15 jaar) verzorgt op de Camping Solcio. Om het u nog makkelijker te maken beschikt de camping over een mini-markt. Zo hoeft u niet per se de camping af voor uw dagelijkse boodschappen.

Camping Solcio – omgeving

Vanaf Camping Solcio kunt u veel uitstapjes maken. U kunt verschillende eilanden bezoeken maar ook naar de levendige Italiaanse stadjes Stresa en Arona bezoeken. Hier kunt u rondstruinen over weekmarktjes, door winkelstraatjes of gezellig neerploffen op een knus terrasje. Aan het Lago Maggiore kunt mee doen aan de sporttoernooien die georganiseerd worden (of natuurlijk gewoon lekker een dagje zwemmen of op het strand liggen).Samen met het hele gezin een bootje huren kan natuurlijk ook. Er valt veel te zien op en rondom het prachtige Noord-Italiaanse meer Lago Maggiore.

Camping Solcio – verblijf

Camping Solcio biedt stacaravans met alle benodigdheden, deze zijn geschikt voor maximaal vijf personen. U krijgt daarbij een eigen terras met meubilair. De stacaravans beschikken ook over een eigen keuken, badkamer en woongedeelte. Camping Solcio staat garant voor een heerlijke vakantie voor wie houdt van rust, ruimte en natuur. Boek nu uw vakantie bij Camping Solcio aan het Lago Maggiore!

Comments

comments

Camping Solico Lago Maggiore