Camping Lago Maggiore

Camping Orchidea

Camping Orchidea is gesitueerd aan het Italiaanse meer Lago Maggiore en heeft daardoor een uitstekende ligging ten opzichte van het Lago Maggiore en Stresa. Camping Orchidea is een kleine camping  en heel geschikt voor een familievakantie. U kunt hier heerlijk uitrusten en u bent omringd door de mooie Italiaanse natuur.

Camping Orchidea – voorzieningen

Er is een ruim aanbod aan activiteiten op de camping. Voor de kinderen is er een speeltuin, een volleybalveld en een animatieteam. De Italiaanse bar en restaurant maakt de camping compleet. Ook is er is het hoogseizoen een excursieprogramma waar u aan mee kunt doen.

Om uw ochtenden goed te beginnen kunt u dagvers brood halen op camping Orchidea. Op camping Orchidea kunt u naast brood ook pizza, levensmiddelen en snacks halen. ’s Avonds kunt u met het hele gezin gezellig rond de barbecue zitten en genieten van wat de Italiaanse avond u gaat brengen.

Camping Orchidea – omgeving

Heeft u een eigen bootje? Neemt u deze dan vooral mee. Hiermee kunt u met uw gezin een mooie rondvaart maken over het Italiaanse meer Lago Maggiore. Rondom camping Orchidea zijn er bloemrijke siertuinen, zoals de tuinen op het eiland Borromeo. Voor de kinderen is er in de buurt van camping Orchidea een dierenpark en een survivalpark.

Camping Orchidea – verblijf

Uw verblijf op Camping Orchidea kan op één van de stacaravans. De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De stacaravans hebben een slaapkamer voor twee personen, een kamer met twee eenpersoonsbedden en een sofabed. De stacaravans hebben een volledige keuken (met vriezer), een badkamer met douche en toilet. Tot slot heeft elke stacaravan een overdekt terras.

Boek nu uw vakantie op Camping Orchidea!

Comments

comments

Camping Orchidea