Camping Lago Maggiore

Camping Lido di Monvalle

Camping Lido di Monvalle is bij uitstek de Italiaanse camping waar u kunt genieten van uw rust. De camping is gelegen aan de zuidkust van het Lago Maggiore. De camping ligt aan een kleine baai. Het is een grote camping met veel openheid. De camping zelf biedt veel mogelijkheden maar ook rondom de camping valt er genoeg te doen.

Camping Lido di Monvalle- voorzieningen

Op camping Lido di Monvalle kunt u ’s avonds genieten aan de bar of in het restaurant van de camping. Voor de mensen die graag lekker in beweging zijn worden er speciale dansavonden georganiseerd waar u uw dansroutines kunt laten zien. Kinderen zullen zich ook prima vermaken op de camping Lido di Monvalle. Zo is er speciaal voor kinderen een animatieteam die heel wat plezier weten te bezorgen.

Camping Lido di Monvalle- omgeving

Gaat u liever ook even de camping af? Dan kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Laveno, Verbana of Stresa. Ook een bezoek brengen aan de Borromeïsche eilanden is een aanrader. Meer informatie over alle bezienswaardigheden rondom het meer Lago Maggiore, vind u hier.

Camping Lido di Monvalle- verblijf

Tijdens uw vakantie op camping Lido di Monvalle verblijft u in een comfortabele en ruim ingerichte stacaravan. Hier kunt u met vijf tot zes personen in verblijven. Naast all ruimte die u in de stacaravan heeft, heeft u ook een eigen terras met tuinmeubilair. Voor meer informatie of gelijk boeken, klik hieronder.

 

Comments

comments