Camping Lago Maggiore

Camping Lago Maggiore

Camping Lago Maggiore is een familiecamping aan het meer Lago Maggiore. Camping Lago Maggiore ligt aan de zuid-westkust van het meer Lago Maggiore. De camping heeft ook een eigen zwembad met ligweide direct aan het meer. De camping biedt een heerlijke familievakantie in het prachtige Italië.

Camping Lago Maggiore – voorzieningen

De camping Lago Maggiore biedt verschillende gemakken. De omgeving van de camping is een en al groen en het meer is om de hoek. Op de camping zelf is er een zwembad, die direct aan het meer ligt. Er is een kleine supermarkt, waarmee u van alle gemakken voorzien bent. Als u geen zin heeft om te koken is er een restaurant en voor de avonduurtjes een bar. Voor de sportieve vakantiegangers onder ons is er op de camping Lago Maggiore een tennisbaan, volleybal-en voetbalveld.

Voor de kinderen is er in het hoogseizoen een animatieteam. Hierdoor kunt u even rustig een boekje lezen en de kinderen volop spelen.

Camping Lago Maggiore – omgeving

Voor de vakantieganger die nog wat meer van de cultuur wil zien is er ook de mogelijkheid om naar Arona, dit is een stadje dichtbij. Elke week is er ook een lokale markt. Ook op het meer Lago Maggiore is er genoeg te beleven. Het meer heeft namelijk drie eilanden, ideaal voor een dagje weg met de kinderen. Op de eilanden zijn prachtige botanische tuinen en oude kastelen. Liever de natuur dan de cultuur zien? Dan kunt u een prachtige wandeltocht (of fietstocht!) maken door het landschap rond het Lago Maggiore.

Milaan is een stukje verderop, maar dichtbij genoeg voor de modeliefhebbers onder ons. U kunt ook een bezoekje nemen aan Zwitserland. Lago Maggiore verbindt Italië en Zwitserland.

Camping Lago Maggiore – verblijf

Camping Lago Maggiore beschikt over stacaravans en lodgetenten. De stacaravans bieden alles wat u nodig heeft. Kunt u niet kiezen tussen de vrijheid van een tent en de luxe van een bungalow? Dan is Camping Lago Maggiore de juiste camping voor u. U kunt uw vakantie namelijk doorbrengen in lodgetenten, waarin u van alle gemakken voorzien bent. De tent bevat een eigen keuken en badkamer.

Voor fantastische vakantie aan het Lago Maggiore gaat u naar Camping Lago Maggiore.

 

 

Comments

comments

Camping Lago Maggiore