Camping Lago Maggiore

Camping Italia Lido

Aan de zuidkust van het Lago Maggiore ligt Camping Italia Lido. De camping biedt een veilige omgeving voor uw kinderen om net zo veel te kunnen genieten als uzelf. Het bij de Camping Italia Lido horende zandstrand loopt af in het Lago Maggiore. Zwemt u liever in een zwembad? Dat kan ook, in het zwembad van Camping Lago Maggiore. Lees hier alle informatie over Camping Italia Lido.

Camping Italia Lido – voorzieningen

Camping Italia Lido heeft een eigen zandstrand, wat natuurlijk erg ideaal is. Daarnaast heeft de camping een eigen zwembad. Maar ook voor de actieve vakantieganger is er genoeg te doen op de camping. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het voetbalveld, tafeltennistafel en het beachvolleybalveld. De camping heeft een speeltuin voor de kleintjes. Gezellig uit eten gaan met het hele gezin is ook geen probleem bij Camping Italia Lido. Eet een heerlijk Italiaans gerecht bij het restaurant of ga eens langs bij de echte Italiaanse pizzabakker en doe een drankje met z’n allen achteraf bij de bar.

Camping Italia Lido – omgeving

Leuke tip voor als u even van de camping af wilt: Neem een kijkje bij de Borromeïsche eilanden en breng een bezoek aan de markt in Arona.

Camping Italia Lido – verblijf

Op Camping Italia Lido verblijft u in een ruime stacaravan van 24m². Deze is geschikt voor maximaal vijf personen en 1 kind tot 10 jaar. Ook biedt het u een eigen terras met meubilair. De stacaravans hebben een satelliet TV. De stacarvans van de camping hebben twee slaapkamers.

 

Comments

comments

Camping Italia Lido